6-8 pers.
Ingredienser
4 æggeblommer
250 g sukker
125 g rugbrødsrasp
1 spsk. mel
1 spsk. kartoffelmel
1 spsk. kakao
3 spsk bagepulver
50 g hakkede hasselnøddekerner
4 æggehvider
Fyld
solbærsyltetøj
2-3 dl piskefløde
Revet chokolade til pynt
Fremgangsmåde
Pisk æggeblommer og sukker godt. Bland den revne rugbrø godt med de 5 efterfølgede ingredienser. Vend blandigen i æggemasse sammen med meget stiftpiskede æggehvider.
Fordel dejen i 3 velsmurte lagkageforme eller på cirkler på bagepapir. Bag dem øverst i ovnen ved 200 grader i 10-15 miutter.
Lad dem afkøle og derefter lægges de sammen med solbærsyltetøj og sættes koldt i mindst 1 time. Dæk med flødeskum og drys med revet chokolade.