Vagtler i marsalavin

8 pers.

Ingredienser

12 vagtler
3 spsk. mel
salt, friskkværnet peber
100 g smør
4-5 spsk. olie
3 kviste frisk rosmarin
3 dl tør marsala

Fremgangsmåde

Skyl og tør vagtlerne. Vend dem i mel og krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom halvdelen af smørret og olien på en pande og brun fuglene i det. Kom derefter fuglene i en bradepande.
Kom resten af olie og smørret på panden, og tilsæt marsala og rosmarin, når fedtstoffet er varmt. Når vinen er reduceret en smule, hældes den over vagtlerne. Sæt vagtlerne i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 minutter, til de er sprøde.
Anret vagtlerne på et fad, og hæld saucen over. Server med en grøn salat af romaine salat og en dressing af 5 spsk. olie, 1 spsk. god balsamico, salt og friskkværnet peber.