101 Måder du kan tjene penge online

Der er mange måder at generere indkomst online på, og en passiv indkomst er en af disse måder. At være i stand til at generere en passiv indkomst kræver en særlig evne.
Dit publikum kan være omskifteligt. Hvis de føler, at du er mere optaget af pengene end af dem, vil du fejle. Din hensigt skal handle om at hjælpe andre.
I første omgang skal du bruge meget tid på det. Det er hårdt arbejde at få et passivt indkomstflow i gang og at opbygge denne succes.
Det kommer ikke fra den ene dag til den anden, selv om mange gerne vil have dig til at tro det. Bare fordi du har dit produkt, betyder det ikke, at du kan læne dig tilbage og slappe af. Der er virkelig ikke en 100% passiv indkomst, fordi du altid skal styre det, du laver.


Du skal opbygge automatisering, men for at gøre det skal du først skabe tillid hos dine følgere eller dit publikum. Det er der, hvor du i starten har en masse tid investeret, som vil falde, men du vil altid være involveret.
Du bliver nødt til at finde et marked, der fungerer for dig. Du bliver nødt til at finde et nichemarked, som du kan hjælpe på baggrund af din erfaring og passion. Hvor godt du tjener dit publikum, vil diktere, hvad din indtjening er.
Vælg ikke bare en niche, fordi den i øjeblikket er “hot”. Du bliver nødt til at fortsætte med at opbygge, skrive artikler og markedsføre dette produkt og nye produkter, der passer under den oprindelige niche, i mange år fremover, så sørg for, at det er en niche, du kan håndtere, ellers vil du ikke få succes.
Prøv i stedet at udfylde et hul i markedet i den niche, der interesserer dig.


Du bliver nødt til at opbygge en platform, så du kan begynde at dele dit produkt. Dette kan være YouTube, det kan være en blog eller hvad end andet marked der interesserer dig. Du behøver ikke at nå ud til alle.
Det er spild af kræfter. Fokuser i stedet på at nå det publikum, der ville være interesseret i det, du har at tilbyde.
Bestem, hvilke produkter der vil tjene dig bedst, og tilbyd derefter dit publikum værdi. Faktisk er det at tilbyde dem noget af værdi gratis med til at skabe tillid og interesse, så de er langt mere tilbøjelige til at købe det, du ellers har at tilbyde.


De ved nu, at du har ekspertise inden for din niche og noget, der er værd at lytte til, så de er klar til at betale.
Efterhånden som din passive indkomst vokser, og du bliver fortrolig med din forretning, skal du sørge for, at overskuddet aldrig bliver din hovedmotivation, for når det gør det, sætter du dig selv op til fiasko.

Hurtige og nemme måder at tjene penge online på

Leder du efter en måde at tjene penge online på? Med den rigtige “gig” kan du tjene en fuldtidsindkomst og komme ud af 9 til 5 rotteræset.
Her er 5 måder at tjene penge online hurtigt og uden en stor indsats.

Transskriber lyd

Endelig er flere hjemmesider begyndt at tilbyde skriftlige transskriptioner til hørehæmmede, hvilket gør at transskriberens job er efterspurgt. Selvom det ikke altid betaler meget, kræver det heller ikke meget arbejde eller en forpligtelse fra din side. Tjek websteder som Elance eller Guru for denne type job.

Deltag i onlineundersøgelser

Du bliver ikke rig på dette, men de tager heller ikke meget tid, og du kan skabe lidt ekstra cash flow til dig selv.

Rediger lyd

Hvis du er fortrolig med lydredigeringssoftware, er der en jobmulighed, der venter på dig, hvor du kan rydde op i online-interviews, webinarer, webcasts osv. Besøg jobsider som ODesk eller Elance.

Deltag i konkurrencer

Uanset om du er forfatter eller fotograf, om du designer logoer eller skaber baggrunde, er der masser af konkurrencer, der er i gang, hvor der søges efter det bedste “produkt”.

Du bliver ikke betalt, medmindre du vinder, så du skal deltage i så mange konkurrencer, som du kan finde i din niche. Succesen er ofte minimal, men der skal kun én stor sejr til, og du vil være meget glad.

Flip domænenavne

Domænenavne er lige så værdifulde som fast ejendom. Tja, faktisk er de online fast ejendom. Nogle mennesker har fundet ud af en måde at lave en meget fin indkomst ved at købe og sælge domænenavne.

Brug Google Adwords til at finde trending søgeord og brug derefter disse oplysninger til at vælge domæner til at vende. Korte, ligetil domæner er temmelig must alle købt, så du vil sandsynligvis være nødt til at nøjes med akronymer, initialer, brug af bindestreger osv. Vær kreativ, når du forsøger at købe domænenavne.
Selv hvis hovednøgleordet ikke er tilgængeligt, kan du arbejde ud fra dette nøgleord og inkorporere det med andre ord.


Lev hurtigt og nemt ved at træffe de rigtige valg. Med så mange muligheder online kan det være svært at afgøre, hvad der er den rigtige vej. En del af det afhænger af, hvor meget tid du har til rådighed, og hvor dine interesser ligger. En ting er sikkert, der er masser af legitime måder at tjene penge online på, så hvorfor ikke begynde i dag?

Tjen penge på at skrive online


En hurtig søgning og du vil opdage, at der er mange måder, hvorpå du kan tjene penge på nettet. Hvis du kan lide at skrive, er der en hel verden, der åbner sig for dig.
Der er en sådan efterspørgsel efter skrivning, redigering og korrekturlæsning, at hvis du overhovedet er god, bør du ikke have problemer med at finde projekter.
Der er mange steder, hvor du kan finde skriveopgaver online. Sider som

 • Guru.com
 • Elance.com
 • oDesk.com
 • demandstudios.com
 • associatedcontent.com


De tre første, Guru, Elance og oDesk, er opbygget på en måde, hvor du byder på skriveprojekter, der er lagt ud af kunder med et behov.


Gebyrerne varierer ligesom provisionerne, så sammenlign og vælg det setup, der passer til dig. Elance har det laveste månedlige gebyr, hvilket er ret tiltalende, og oDesk synes at være det sværeste at arbejde på.
Associated Content og Demand Studios tilbyder en anden måde at skrive på. De ansætter erfarne freelance skribenter og redaktører. Demand Studios betaler mellem 15 og 100 dollars pr. opgave.
En ekstra bonus er, at du kan være berettiget til sundhedsforsikring, hvis du opfylder aktivitetskrav og ansættelsestid. Associate Content tilbyder tre måder, hvorpå du kan tjene penge.
Du kan få forudbetaling på mellem 2 og 15 dollars pr. artikel, du kan tjene præstationsbetalinger på 1,50 dollars pr. 1000 sidevisninger, eller du kan få tildelt artikler og blive betalt mellem 10 og 100 dollars pr. artikel.
Hos Associated Content er der tre måder at tjene penge på: Der er tre måder at tjene penge på: Forudbetaling for indhold, du skriver (2 til 15 dollars pr. artikel), tildelte artikler (10 til 100 dollars pr. artikel) og resultatbetaling (1,50 dollars for hver 1.000 sidevisninger af din artikel, hvis den er lagt online).


Redigeringsjobs og korrekturlæsningsjobs er også let tilgængelige, især på Elance og Guru.
Igen byder du og venter derefter på, at leverandøren træffer sin beslutning og vælger en udbyder.
Du kan overveje at skrive en e-bog og markedsføre den gennem en af de mange selvudgivere, herunder Amazon, hvilket er en glimrende måde at skabe en stabil strøm af passiv indkomst på.
Du skal ikke bare skrive en hvilken som helst e-bog. Søg en niche, som du har noget at dele, og sørg for, at markedet ikke allerede er mættet. Salg af e-bøger kan give dig en solid indkomst, når det gøres rigtigt.
Du kan også beslutte dig for at starte en blog i en niche, du er interesseret i. Efterhånden som din læserskare vokser, kan du begynde at indrykke annoncer eller affiliate-promoveringer for at tjene penge.
AdSense giver dig mulighed for at tjene en lille smule penge, hver gang nogen klikker på en annonce. Amazon tilbyder et affiliateprogram, hvor du tjener en provision, hvis der foretages et køb via dit link.
At skrive giver mulighed for nemt at tjene en fuldtidsindkomst.
Så hvis du elsker at skrive, så er her din mulighed.

Måder at generere reel online indkomst på

Hver gang vi hopper på internettet hører du alle de få rige ordninger, der kalder på dig. “Lav en million det første år.” “Arbejd en time om dagen og tjen 30.000 dollars om måneden.”
Problemet er, at folk stadig falder for disse ordninger. Ja, du kan tjene et godt og solidt levebrød online, og ja, du kan være e-preneur, men du skal være villig til at arbejde hårdt og bruge tid på det.
Der er ingen gratis tur til at tjene penge online. Lad os se på nogle lovlige måder at tjene en reel indkomst online på.

Sælg på Ebay eller Etsy

Der er mange mennesker, der laver en fuldtidsindkomst ved at sælge ting på e-Bay eller Etsy. Uanset om du ønsker at sælge dit vintage tøj, seje nye smykker eller noget andet, kan en af disse steder være det rigtige for dig.

Undervis online

Hvis du kan lide at undervise, men hellere vil gøre det hjemmefra, kan du overveje at undervise for en af online skolerne.
Der er en række muligheder online. Tag dig tid til at udforske online skoler og finde en, der passer til dig. Der findes bøger og rapporter, der kan hjælpe dig med at blive sat op til at undervise online.

Videoer og webinarer

Internettet giver en fantastisk mulighed for at undervise seerne i alle mulige ting, lige fra hvordan man strikker til hvordan man træner sin hund og alt derimellem.
Du kan oprette en video eller et webinar for at hjælpe de interesserede, og du kan tage penge for disse. Det er en langt mere lukrativ service end trykt materiale er, og det er også stadig meget uudnyttet, så muligheden er der.

Opret/sælg produkter online

Dette hænger sammen med #1. Se på dine egne kreative talenter, og hvad du kan gøre, og udnyt dem så ved at skabe et produkt, du kan sælge. Du kan sælge kunsthåndværk, smykker og vintagevarer på Etsy.
Du kan bruge andre websteder til at håndtere printbehov eller til at sælge dine fotos. Der er masser af muligheder for at sælge afhængigt af det produkt, du har til salg.

Tilbyder skrive- eller indholdstjenester

Hvis du kan lide at skrive, og du føler, at du er god til det, kan du tilbyde disse skrivefærdigheder til andre. Du kan finde arbejde som teknisk skribent, indholdsskribent, redaktør, korrekturlæser og listen er lang.
Tilmeld dig på et af de mange websteder, der giver skribenter og kunder mulighed for at komme i kontakt med hinanden, og begynd at sælge dine tjenester.
Der er 5 måder, hvorpå du kan få en reel indkomst online. Vælg en, og begynd at blive e-iværksætter.

Sådan tjener du penge med online-indhold

Online indhold tilbyder en fantastisk måde at tjene penge på, at tjene en indkomst online. Lad os se på et par af de bedste måder at gøre det på.

Freelance-design

Som freelance designer er dit indkomstpotentiale godt. Opret et websted til dig selv, der viser din portefølje.
Find arbejde online i rubrikannoncerne og begynd at opbygge din profil. Det vil tage dig noget tid at blive etableret, men det er det værd, da der venter dig en lukrativ indkomst.

Sælg din musik

Du kan sælge din musik direkte fra din egen hjemmeside. Radiohead gjorde det for et par år siden og tjente tonsvis af penge bare ved at bede om donationer.
Det skabte overskrifter i nyhederne. Som selvstændig kan du gøre det. Mange gør det nu. Du har ikke brug for en mellemmand, og du har ikke brug for et stort pladeselskab for at sælge din musik.

Sælg lagerfotos

Hvis fotografering er din hobby, er dette en glimrende måde at tjene penge på det. Folk søger konstant efter stockfotos efter nøgleord, så find dine bedste billeder, upload dem til et websted som ShutterStock eller Fotolia og begynd at tjene penge.
Det er ikke meget pr. salg, men hvis du har nok fotos deroppe, kan du opbygge en fin sideindtægt, som helt sikkert vil komme dig til gode.

Sælg dine artikler

Websites, marketingfolk, små virksomheder – de har alle brug for top notch indhold, der integrerer deres søgeord, så de kan drive trafik til deres site.
I første omgang vil du ikke tjene meget, men efterhånden som du opbygger et omdømme kan du begynde at tage mere for dine tjenester. Du kan endda indsende dit arbejde til et par formelle publikationer.

Sælg en app

App-markedspladsen omfatter millioner og atter millioner af brugere, og derfor kan 1 dollar eller deromkring pr. salg generere mange penge, hvis det er en app, der er efterspørgsel efter.
Hvis du har en rigtig god idé, men du ikke er programmør, kan det betale sig at hyre en programmør. Bare sørg for at du beholder alle rettigheder. Sørg også for, at ideen ikke allerede findes derude, ellers kan det gøre det meget sværere for dig at tjene penge.
En god app kan gøre dig rig, ret hurtigt, så hvis du mener, at du kan udfylde en niche, og du ikke kan se en løsning på markedet, der udfylder den niche på samme måde som din app, så gør det, og gå ikke glip af din mulighed.

Tjen penge online – tænk ud af boksen

Der er alle mulige måder at tjene penge online på. Flere end du måske tror! Men lad os lige nu se på nogle “out of the box”-metoder til at tjene penge.

Opbyg dit nichekatalog

Der er mange forskellige katalogwebsteder online, og der er helt sikkert plads til flere. Du kan oprette en en et katalogwebsted, der lister eksisterende katalogwebsteder. Saml en liste gennem forskning, og sælg derefter annonceplads for at generere indtægter.
Du kan opkræve et månedligt gebyr for at få en annonce vist på dit websted. Du kan også tilbyde en betalt liste, der har mere at byde på, f.eks. bedre placering.
Indberet katalogindberetninger
For at en blog eller et websted kan få succes, har den brug for trafik for at generere indtægter. Der er forskellige former for trafik.


En måde er at indsende til kataloger, og dette kan være en meget tidskrævende proces, hvilket er grunden til, at så mange bloggere og webmastere betaler nogen for at gøre det. Du kan være den person.
Tag et gebyr for at indsende til kataloger og brug derefter fora som DigitalPoint til at hjælpe dig med at udføre opgaven hurtigt.


Opret videoer


Der er en enorm interesse for videoer i disse dage, så der er altid mere plads til videoer på nettet. Du kan uploade de videoer, du laver, til websteder som Break eller Revver.
De vil derefter dele dem, og du får en procentdel af deres annonceindtægter samt et gebyr, hver gang din video downloades.Opret YouTube-videoer


YouTube er nyttigt, når det gælder om at blive kendt på nettet. Faktisk kan det ret nemt skabe øjeblikkelig berømmelse. YouTube og andre lignende sider gør det nemt for dig at få mulighed for at blive opdaget.
Hvis du er en talentfuld sanger, kan et pladeselskab måske få øje på dig. Men det er kun én måde at tjene penge på YouTube på. Du kan lave produktanmeldelsesvideoer, der er knyttet til et affiliateprogram, og generere en provision.
Du kan også oprette kurser, hvor du tilbyder den første video gratis og derefter betaler efterhånden som du bruger den.


Design skræddersyede T-shirts og andre fede ting


Hvis du altid finder på fængende sætninger, er der et marked, der venter på dig. Du kan tjene en god indkomst ved at designe og sælge t-shirts og andre fede ting på websteder som CafePress.
Du bruger intet på lager, trykning af design, forsendelse eller behandling af betalinger. CafePress tager sig af alt dette. Du skal bare designe, oprette, uploade og sende købere til din side. Du kan tjene en anstændig indkomst.
Nu hvor du tænker ud af boksen, skal du ikke stoppe her. Der er tonsvis af andre ideer derude.

Tjen penge online ved hjælp af online markedsføring


Leder du efter en måde at tjene penge online på? Hvis du har svaret ja, er den gode nyhed, at der ikke er mangel på måder at gøre det på.
Her vil vi se på 3 måder at bruge online markedsføring til at tjene penge online på.

Bliv en online Mystery Shopper

Næsten alle kender til mystery shoppers i vores “mursten & mørtel” verden, men med flere og flere virksomheder, der går ind i den virtuelle verden, bliver det langt mere almindeligt for mystery shoppers at arbejde online.
Du skal være parat til at dække udgifterne til indkøbene, og du skal være en god mystery shopper for at få refunderet dine udgifter.
Læs de anvisninger, du får, meget omhyggeligt, og beslut derefter, om dette job er noget for dig. Det er bedst kun at investere i produkter, som du alligevel kunne have brugt.

Webinar Marketing

Dette er ret ligetil. Du markedsfører simpelthen seminarer online. Det er meget billigere end at lave “live”-seminarer, og du behøver ikke at gentage det samme seminar igen og igen.
Hvis du er ekspert eller autoritet inden for et bestemt emne/emne vil andre være villige til at betale for at lytte til hvad du har at sige.
Optag dit seminar, som online kaldes et webinar, på et sted, der ser professionelt ud, og læg det derefter op.

Affiliate Marketing

Dette er langt den mest populære og mest effektive måde at tjene penge gennem online markedsføring. Du promoverer andres produkter/tjenester uden at skulle investere i lagerbeholdning. Du indarbejder affiliate annoncer på dit websted eller din blog gennem artikler af højeste kvalitet.
Hvis du har et stærkt indhold, kan dette fungere godt, men du skal sørge for ikke at blive spammy.
Hvis du har masser af trafik, kan du overveje at lave cost per click-annoncering. Du vil ikke tjene meget pr. klik, men hvis du har volumen, kan dette være en god måde at opbygge indtægter på. Når de klikker på annoncen, får du penge.


De behøver ikke at købe noget eller blive i nogen periode, så det er let indtægt, når du har tilstrækkelig trafikstrøm.
Hvis du har et virkelig stærkt indhold, kan du overveje cost per acquisition-annoncering. Med cost per acquisition advertising tjener du en god provision, der enten vil være en fast sats eller det vil være en aftalt provision, som du vil blive betalt hver gang nogen foretager et køb på dit websted for den pågældende affiliate virksomhed.
Du kan se, hvordan det ikke behøver at være kompliceret at tjene penge online, især når du bruger online marketingmuligheder.

10 legitime måder at tjene penge online på

En af disse 10 legitime måder at tjene penge online på vil helt sikkert fange din interesse, og husk, at dette kun er begyndelsen på, hvad du kan gøre online. Du er kun begrænset af dine egne e-preneur ideer.

 1. Spil – tjen penge ved at spille online spil som Second Life eller Farm Gold. Du kan tjene virtuelle penge og veksle dem til rigtige penge.
 2. Design og opbygning af websteder – Hvis du kan lide at designe websteder, hvorfor så ikke tjene penge på det. Du kan designe websteder, og du kan endda oprette en hostingplan, så du rent faktisk hoster deres websted, hvilket skaber en restindkomst.
 3. Flip domæner – Det svarer til hus ejendomsmægler, men det involverer domæner. Byg et websted, arbejd på det, indtil det er stabilt, og når det tjener noget mønt og rangerer godt, så flipper du det.
  Folk kan lide hjemmesider, som de bare kan træde ind og gå. Hver dag sælges websteder i hundredvis på websteder som Flippa.com.
 4. Design af logoer – De fleste hjemmesider ønsker et logo til deres hjemmeside, og da der hver dag kommer tusindvis af blogs og hjemmesider til verden, kan du se, hvor der er mulighed for at tjene penge, hvis du er god til at designe logoer. Der findes tonsvis af gratis softwarepakker, som du kan designe i.
 5. Craigslist – Er en af de mest besøgte sider på nettet, og derfor er der alle mulige muligheder. Kig efter gratis ting i den gratis sektion og vend dem derefter rundt og sælg dem med fortjeneste.
 6. Sælg på eBay – Alle kan sælge på eBay, og du er sikkert allerede nogenlunde bekendt med det. Det er et fantastisk sted at starte en online forretning, hvis du har det rigtige produkt at tilbyde.
 7. Betalte søgninger – Der findes langt flere søgemaskiner end Google eller Yahoo, og du kan faktisk oprette din egen søgemaskine, der passer til en bestemt niche. Derefter kan du sælge reklamer og placere annoncer for at tjene penge.
 8. Produktanmeldelser – Opret din egen blog eller hjemmeside og begynd at anmelde produkter. Hjemmesideejere vil du til at skrive en anmeldelse af deres hjemmeside på din hjemmeside. Det hjælper med at få ordet ud, og du tjener penge. Du kan også være affiliate for visse produkter og tjene penge på den måde også.
 9. Design T-shirts – Hvis du elsker at skabe seje designs, eller hvis du altid finder på fængende sætninger, så vil du være god til at designe og sælge T-shirts og andre tilpassede produkter. Sider som CafePress giver dig en nem måde at markedsføre dine produkter på, og der er også crowdfunding-sider, der giver dig en god måde at sælge dine produkter på uden at investere nogen penge.
 10. Lav digitale scrapbooking-skabeloner – Der er enormt mange mennesker, der scrapbooker, og de betaler dyrt for skabeloner, de kan lide, så hvis du kan lave forskellige slags skabeloner, der er nemme at bruge, vil du opbygge en stærk følgerskare og tjene penge.

De bedste måder at tjene penge online på


At tjene penge online er en realitet for tusindvis og atter tusindvis af personer. Nu kan du også tjene penge online. Her er 7 måder, hvorpå du kan gøre netop det.

 1. Sociale netværk – Sociale netværk er blevet meget populære, og mange virksomheder erkender værdien af at sikre sig, at de har et solidt program for sociale netværk på plads. De vil betale folk for at administrere deres sociale medier og lave regelmæssige indlæg.
 2. CPA-markedsføring – Cost Per Action eller CPA-markedsføring er meget lettere at tjene penge på end affiliate marketing. Så længe personen klikker på linket og går til forhandlerens websted og udfører den krævede handling, f.eks. tilmelding til nyhedsbrevet, tjener du din provision.
  De fleste gange er der ikke behov for at generere et salg for at tjene provision. Det, der gør CPA-markedsføring så lukrativ, er, at der ikke skal bruges penge for at tjene penge, og det gør det meget attraktivt.
 3. Sælg din kunst eller dit håndværk online – Hvis du skaber fantastiske kunstværker eller elsker at lave håndværk, kan du sælge dine varer på websteder som Etsy, hvor du selv fastsætter din pris, eller Ebay, hvor du auktionerer dine varer eller fastsætter en fast pris.
  Der findes tonsvis af andre websteder, så find den niche, der passer til dit produkt.
 4. Drop ship – Der er tonsvis af online sites, der giver dig mulighed for at oprette en gratis butiksfacade og være en drop shipper. Du behøver ikke at gøre andet end at få kunden. Resten klares af udbyderen.
 5. Pengevekslere – Konverter online penge gennem pengevekslere. De tager en ret stor andel, når de konverterer valutaer. Du skal have en butiksfacade, du får lov til at investere penge, og du kan gøre det hele online med lidt bøvl. En simpel hjemmeside, og du kan begynde at tjene penge ved at lave konverteringer.
 6. Jobformidler – Arbejdsløshedstallene er svimlende, og det har aldrig været sværere at finde et job. Så her er en jobmulighed for et par stykker, der ønsker at tjene deres levebrød online. Sites som
  Referearns eller WiseStepp vil betale dig for at henvise nye medarbejdere. Henvis den rigtige person og tjen op til 1000 dollars. Wow!
 7. Blogkommentarer – For at en blog skal rangere godt, skal der være kommentarer og interaktion. Bloggere har travlt med at oprette blogs, så de vil ofte ansætte en person til at kommentere på deres blog og generere god samtale, der fører til salg.
  Ud af 7 forskellige måder at tjene penge online på, er der en, der vil fange din interesse.

Forskellige måder at tjene penge online på

Måderne at tjene penge online ændrer sig konstant og udvikler sig i takt med at flere muligheder bliver tilgængelige. Lad os se på 3 måder at tjene penge online på, som du måske ikke normalt har tænkt på. Du behøver ikke at lægge en eneste krone ud, og du kan begynde at tjene nogle penge.
Disse tre muligheder er mindre gigs, der kan generere en konstant strøm af penge, som virkelig kan løbe op.

Giv svar


Dette er den perfekte gig for alle, der elsker information. Der er et par forskellige måder, hvorpå du kan tjene penge. Du kan komme på som ekspert på et af websteder som JustAnswers eller Kgbanswers.
Kunderne stiller et spørgsmål, og en ekspert svarer med et svar. ChaCha er et andet websted, hvor du kan give råd, selv om lønnen varierer fra 1 cent – 20 cent, så du skal opbygge en reel følgerskare for at klare dig godt.


Pitch-produkter

Pitching af andres produkter online er et godt betalende job. En måde at gøre dette på er som affiliate på et af de store websteder som Amazon.com, hvor du kan tjene provisioner, der er så høje som 25 %.
Når nogen køber et produkt, som du pitcher, tjener du en provision. Du kan vælge mellem de millioner af produkter på webstedet, og det omfatter computere og gavekort.


Clickbank

ClickBank er et andet websted, hvor du kan tjene ordentlige penge. Deres provision er så høj som 75%, og der er over 50.000 produkter, du kan vælge imellem. Der er ingen omkostninger ved tilmelding.
ClickBank-produkterne er dog af en dårligere kvalitetskaliber end dem, der tilbydes på Amazon, så du skal bare være opmærksom på dette.
Deres priser kan ofte også være meget billigere, og det kan derfor gøre det lettere at pitche og sælge end andre. Hvis du er bekymret, kan du altid selv købe produktet og afgøre, om du føler, at du ønsker at markedsføre det.


Udfør en Microgig


Du kan tilbyde tjenester online på opgave-markedspladser som Zaarly.com eller Fiverr.com, hvor arbejdere udfører opgaver fra så lidt som 5 dollars pr. opgave. Du kan også gå til MTurk.com, hvor der er mere end 200.000 opgaver opført for at tjene penge online med forskellige arbejdskrav og lønninger.
Når du har udført en opgave, går din løn ind på din Amazon-betalingskonto. Dine færdigheder kan bruges til næsten alt. Du vil konkurrere mod dem i udviklingslandene, så du skal være villig til at arbejde for småpenge. Der er stadig penge at tjene, så længe du nøje vurderer opgaven, før du tager den.

10 Trin Proces til at tjene fra Flipping Websites

Der er så mange svindelnumre online, at det er svært at finde ud af, hvilke der er ægte, og hvordan du virkelig kan tjene nogle penge online.
Der er ingen tvivl om, at du kan lave en indkomst over gennemsnittet online – endda en seks-cifret indkomst; men med mange skal du være meget tålmodig.
Der er en mulighed, der giver dig en solid indkomst, og som ikke tager tid at opbygge – at vende hjemmesider. Dette er en mulighed for at skabe en 6-cifret indkomst for dig selv.

 1. Begynd med et emne, som du nyder og er bekendt med, så du kan skabe indhold og artikler, der er interessante.
 2. Køb et domænenavn, der vil fungere godt med det emne, du beslutter dig for, og få derefter web-hosting fra et hvilket som helst hostingfirma.
 3. Begynd at opbygge dit websted ved hjælp af et af de mange byggeværktøjer, der er tilgængelige. Web-host tilbyder ofte værktøjer til opbygning af hjemmesider.
 4. Begynd at oprette artikler og indhold om det emne, du har valgt. Hvis du ikke kan lide at skrive, kan du hyre en freelance skribent til en rimelig pris. Overvej at tilføje billeder til dit indhold.
 5. Før du begynder at promovere dit websted, skal du have en måde at tjene penge på. Du kan tilføje et affiliateprodukt eller du kan tilmelde dig Google Adsense. Dit fokus er på at få dit websted til at tjene så mange penge som muligt, så kombiner mulighederne.
 6. Du vil promovere dit websted og dit indhold ved hjælp af artikelsider og sociale medier som Facebook eller Twitter.
 7. Pengene vil begynde at strømme ind på din PayPal-konto. Bliv ved med at promovere dit websted og fokusere på at tjene så mange penge som muligt. Hold styr på hver en øre, det giver.
 8. Efter 6 måneder skal du beregne, hvor meget indkomst du har genereret, og derefter fordoble det for at få årets indtægt. Nu er det tid til at sælge.
 9. Fastsæt din pris. Generelt sælges et websted for 2 til 5 gange mere end end den indtægt, det tjener årligt. Så hvis du har tjent 20.000 dollars i de 6 måneder, kan du sælge dit websted for 40.000 til 100.000 dollars. De større virksomheder er mere tilbøjelige til at betale højere priser end en mindre virksomhed.
 10. Tillykke, du har bygget dit første websted og vendt det. Nu er det tid til at gøre det igen.
  Website flipping er lidt ligesom fast ejendomsmægleri. Faktisk er det online website ejendom snarere end hus ejendom. Du bygger, designer og skaber noget, der er attraktivt og ønskværdigt for andre, og så sælger du det. Sikke en nem måde at tjene en behagelig levevej på.

Ved du, hvordan man tjener penge online?

Uanset om du ønsker at tjene nogle ekstra penge eller er træt af dit 9 til 5 job og leder efter noget andet, har du måske tænkt på at tjene penge online.
Det er et godt sted at kigge, fordi der er masser af muligheder. Vi vil se på blot nogle få måder, hvorpå du kan tjene penge online.


Bliv en softwareudvikler


Hvis du ved, hvordan man laver software, hvorfor så ikke begynde at udvikle plug ins eller software. Plugins til Blogger og WordPress er fortsat hotte.
Du kan altid bruge fora til at finde ud af, hvad bloggere har brug for, og derefter udvikle det og markedsføre det. Du kan også få arbejde som softwareudvikler på mange af freelancersiderne.


Lav dataindtastning


Vidste du, at Google betaler folk for at indtaste grundlæggende data om virksomheder og tage billeder.
Ved du, hvor mange virksomheder, der er i din by eller by.


Opbyg et forum

Forums er en af de mest besøgte typer af websteder. Vi er sociale dyr af natur, og derfor bør det ikke være nogen overraskelse, at fora er så populære. Du kan bygge dit eget forum omkring et område, som du brænder for. Det er en fantastisk mulighed for en smart iværksætter.
Fremme dit forum på andre fora ved at oprette indlæg, der fanger de besøgendes opmærksomhed. Opret et område, der er lukket af – som kræver et lille gebyr for at blive medlem og få adgang. Hvis du f.eks. driver et spilforum, kan du have et eliterum, som kun betalende medlemmer har adgang til.


Besvar spørgsmål


Alle har ekspertise inden for et eller andet, og det betyder, at du kan være en ekspert. Find dit “noget”, dit ekspertiseområde, og brug det, du ved, til at give svar og råd til andre, som ikke kender dit ekspertiseområde. Gør dette på et betalt websted, og du kan tjene penge.


Anmeldelse af software


Nogle websteder, f.eks. SoftwareJudge, betaler brugerne for at bruge og derefter gennemgå den software, de har til rådighed i deres samling. Hvis du skriver detaljerede anmeldelser, der er ærlige, vil din indtjening stige betydeligt.


Amazon Mechanical Turk


Dette er et af de største mikrofreelancewebsteder derude med millioner af mennesker rundt om i verden, der tjener ekstra penge ved at udføre enkle opgaver, som maskiner eller computere ikke kan udføre.
Det kan være så simpelt som at skelne mellem tekst og billeder, transskribere en lydfil eller omskrive en sætning. Selv om opgaverne ikke ofte giver meget løn, er det en god mulighed for at tjene lidt ekstra penge, når du har et par ekstra timer.
Dette er en liste med et ret bredt spektrum, så den giver dig en ret god idé om, hvor brede dine muligheder er.

Tjen penge online med onlinesalg

Er du klar til at generere nogle ekstra indtægter, måske endda opgive dit daglige job og blive e-preneur. Hvis du har svaret ja, er der stor sandsynlighed for, at du er på jagt efter måder at tjene penge online på.
Der er tonsvis af svindelnumre, så du skal være forsigtig. Der er også tonsvis af legitime idéer, som enten allerede er oversvømmet på markedet eller bare ikke genererer nok indtægter til at gøre det værd at bruge din tid på, så sørg for at gøre din research. En ting, der altid synes at virke, er online salg.


Med det rigtige produkt kan du tjene penge, med et rigtig godt produkt kan du tjene masser af penge, og med det forkerte produkt vil du naturligvis tjene meget få penge, så sørg for at gøre dit forarbejde, før du kaster dig ud i det.
Det starter med at finde det produkt eller den service, du vil sælge. Lav din markedsundersøgelse. Find ud af, hvad der er efterspurgt lige nu, se, om markedet har plads til en ny konkurrent, og overvej derefter, hvordan du kan skille dig ud fra dine konkurrenter.


Nogle iværksættere opretter en onlinebutik for at hjælpe med at udvide en virksomhed, der har et fysisk sted. På den måde kan du generere en stigning i omsætningen.
Hvis du ikke har forstand på webdesign, kan du altid hyre nogen til at gøre det for dig, eller du kan vælge tjenesterne på et af de websteder, der er designet til at give alle mulighed for at designe et websted, uden at der er behov for nogen som helst erfaring.


Du behøver dog ikke at have en fysisk butik, du kan drive din online butik som sin egen enhed og slet ikke have nogen fysisk placering. Dit lager kan opbevares i dit hjem, eller hvis du tilbyder en digital service, kan dit lager ligge på din computer. Du kan leve af at sælge det rigtige produkt online på fuld tid.
Du kan også oprette en virtuel butik. En online butik og en virtuel butik er forskellige. En virtuel butik sælger virtuelle varer, ofte fra onlinespil, og de tjener “kolde kontanter”.


Du opretter en avatar, opretter en butik og gør forretninger med andre spillere. Du kan endda reklamere for din rigtige forretning, hvis du vil. Det begynder med at finde et spil, der tillader denne type butik, og så skal du betale gebyret for at oprette den.


Når du først er med, har du en masse mennesker inden for din rækkevidde fra forskellige steder og aldersgrupper. MMORPGS eller massive, multiplayer online rollespil er et godt sted at oprette denne type butik.
Hvis du er god til salg og kan lide det miljø, der er forbundet med salg, hvorfor så ikke prøve kræfter med en online-butik eller virtuel butik?

Generer en realistisk indkomst online

“Arbejd 3 timer om måneden og tjen en million.” ” Jeg tjente 400.000 dollars på mindre end 12 måneder.”
Lyder ret godt, ikke? Du kan finde den slags løfter overalt på internettet. Det er fyldt med millioner af løfter, og for en person, der er ivrig efter at tjene sin levevej online, kan det være et farligt minefelt at navigere i.
Selvfølgelig, i modsætning til hvad denne hype gerne vil fortælle dig, hvis du gerne vil lave en ægte indkomst online, kræver det, at du er beslutsom, udholdende og arbejder hårdt.
Der er ingen get rich quick-metode, der virker, men vi vil dele 4 måder, hvorpå du kan skabe dig en online indkomst.

Udskrivning af digitale produkter

E-produkter er praktiske og populære, men nogle mennesker foretrækker stadig at have et trykt eksemplar af en bog i hånden eller en cd med billederne eller informationerne på den. De kan lide at kunne føle det, røre det, holde det. Der findes websteder online, der tilbyder print as you go-tjenester, så du kan tilbyde denne service, få tingene trykt uden besvær og derefter returnere det færdige produkt til din kunde.

E-bøger

Oprettelse af e-bøger eller rapporter, som en kunde kan downloade til sin computer, er et godt sted for enhver e-infoprætter at begynde.
Du kan nemt oprette en digital download. Det eneste du skal gøre er at oprette e-bogen eller rapporten og lave den om til en PDF-fil, og derefter benytte dig af de mange online-udbydere, der kan sælge din e-bog for dig, såsom Amazon eller E-Junkie.
Dette er en meget nemmere løsning end at oprette en fysisk bog, som kræver, at du investerer i trykning og derefter distribution af bogen. Du bliver nødt til at bestemme, hvad der er et rentabelt emne.

Lydprodukter

Tonsvis af mennesker foretrækker at lytte frem for at læse, så overvej en e-bog, der også tilbydes som en lydmulighed. Du kan lave en cd, MP3 eller en podcast, som du kan tilbyde dine kunder.
Det er ret nemt at oprette en lyd ved hjælp af en tjeneste som Audioacrobat eller en anden lignende tjeneste. Det giver dig mulighed for at tjene to indkomststrømme på ét produkt.

Affiliate reklame

Affiliate reklame kan være en rentabel form for online indkomst, hvis du allerede har en blog, og nu vil du begynde at tjene penge på den.
Nogle af de nemmeste måder at begynde at generere affiliate reklame indkomst på er gennem websteder som Google, Commission Junction eller Clickbank.
Affiliate-annoncering er præstationsbaseret, så du tjener ikke nogen penge, før nogen faktisk klikker på linket. Du vil sandsynligvis ikke blive rig på dette, i hvert fald ikke tidligt, men det kan give dig en anden indkomstmulighed.
Her er 4 måder, hvorpå du kan få en legitim indkomst online. Der er andre. Bare undgå de lyder for gode til at være sande tilbud, for det er de.

Sjove måder at tjene penge online på

Med så mange forskellige måder at tjene penge online på, tænkte vi, at vi ville se på 4 sjove måder at gøre det på.

Design hjemmesider og grafik

Et af de bedste steder at finde arbejde online, hvis du er computerprogrammør eller designer, er Elance.com. Virksomhederne lægger det job, de skal have udført, op, og freelancerne byder på det. Virksomheden træffer deres beslutning på baggrund af budpris og portfolio. Elance tager mellem 4 og 6 % provision.

Tutor børn

Hvis du har din universitetsuddannelse, kan du overveje at undervise børn i matematik, engelsk, samfundsfag eller naturvidenskab.
Arbejd som selvstændig entreprenør og tjen 10 til 15 $ i timen afhængigt af antal timer og emne. Aktive tutorer tjener nemt fra 800 til 1.600 dollars om måneden. Tutor.com er et godt sted at undersøge, hvis denne form for arbejde interesserer dig.

Tilbyde kundeservice

Mange detailhandlere outsourcer nu deres kundeserviceaktiviteter til virksomheder som Alpine Access og Working Solutions, som derefter indgår kontrakter med hjemmearbejdere. Hvis du tror, at kundeservice ikke kan være sjovt, er det nok ikke det rigtige for dig.
De bedste kundeservicemedarbejdere elsker at hjælpe deres kunder og finder det sjovt og givende. Disse kunderådgivere arbejder normalt 20-40 timer om ugen. Timelønnen er 9 dollars, men agenterne tjener op til 13 dollars med incitamenter, og særlige projekter kan give helt op til 30 dollars i timen.
LiveOps driver en lignende virksomhed, men deres servicerepræsentanter er alle uafhængige kontrahenter, og de fakturerer generelt for 10 til 15 dollars i timen afhængigt af opkaldstypen. Hos LiveOps bestemmer du selv, hvor mange timer du vil arbejde.

Sælg dit håndværk

Laver du smykker? Maler du? Strikker du? Hvis ja, er der alle mulige måder, hvorpå du kan sælge dine håndlavede varer.
Etsy er et af de mest kendte websteder. Du har din egen onlinebutik, hvor du kan fremvise de ting, du har skabt. Det koster ikke noget at blive sælger på Etsy, men det koster dig 20 cent at opføre en vare på listen i 4 måneder.
Når den sælges, betaler du 3,5 % provision til Etsy. Det er et rimeligt gebyr for at opføre varer, så sælgerne har råd til at opføre deres varer. Der er andre websteder som Jewelry Wonder og ArtFire, der er værd at kigge på.
Disse 4 måder at tjene penge online på kan få dig til at gøre det med sjov, og det er en ekstra bonus!

Usædvanlige måder at tjene penge online på


Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan tjene penge online. Der er dine mere typiske metoder som at skrive indhold, artikler eller e-bøger, skabe videoer, sælge stockfotos eller udføre webdesignrelaterede opgaver.
Der er også de “get rich schemes”, som du bør undgå. Og så er der nogle mere usædvanlige måder at tjene penge online på. Vi vil se på to forskellige måder.


At lave forudsigelser


Hvis du har et talent for at lave præcise forudsigelser, er dette måske præcis, hvad du har brug for. Kan du forudsige valgresultater? Er du god til at forudsige, i hvilken retning guldpriserne vil gå?
Så kan du måske tjekke de forudsigelseswebsteder, hvor du kan tjene penge på at forudsige stigninger/fald i finansielle aktiver. Du kan foretage dine køb hos binære optionsmæglere.
Intrade er et andet websted, hvor der foretages forudsigelser, men med et twist. Du kan forudsige hundredvis af begivenheder som Oscar-vindere, præsidentvalgresultater osv.


Du køber aktier, hvis du tror, at en begivenhed vil finde sted, eller du sælger aktier, hvis du tror, at den ikke vil finde sted. Hvis din forudsigelse er korrekt, tjener du penge. Hvis du tager fejl, taber du penge.
Denne form for mulighed for at tjene penge kræver lidt af en “risikovillig” personlighed, hvor du ikke er alt for bekymret for dine væddemål og de tab, der kan opstå. Du kan hurtigt tabe mange penge.
Selvfølgelig kan du også hurtigt vinde mange penge.


Tag online-undersøgelser


Der er bestemt ikke mangel på online undersøgelseswebsteder, og du kan give din mening til kende, mens du tjener penge.
Du kan finde et job ved at besøge sider som ZoomPanel.com eller GlobalTestMarket.com. Du optjener point og belønninger ved at deltage i en lang række meningsundersøgelser.
Ejury.com er et andet websted, der betaler dig for at være en del af en skudjury online. Du får mellem 5 og 10 USD for hver dom. Advokaten forbereder sin sagsfremstilling.
Dette består af fakta fra hver parts perspektiv. EJury konverterer advokatens indlæg til et onlineformat og lægger det derefter ud på et sikkert websted, hvor kun Ejurors har adgang.
De gennemgår sagens fakta, besvarer spørgsmålene, trykker på knappen “submit verdict”, når de er færdige, og bliver betalt.


Disse metoder vil give dig nogle ekstra lommepenge, men de vil ikke gøre dig rig. Det er dog ikke alle, der ønsker at tjene penge online, der er klar til at sige deres daglige arbejde op.
Dette er to gode måder at tjene nogle ekstra penge på.

Tjen online ved at arbejde som en virtuel assistent

Efterspørgslen efter virtuel assistance er helt sikkert stigende. Folk, der arbejder som en virtuel assistent, kan faktisk tjene en fuldtidsindkomst online ved hjælp af færdigheder, som de allerede har.
Indtjeningen vil afhænge af, hvem du arbejder for. Nogle websteder gør intet andet end at forbinde virtuelle assistenter med kunder. Den mest almindelige metode er gennem en udbudsproces.


Du finder et job, der interesserer dig, og så byder du på det. Hvad du byder afhænger af de opgaver, der kræves. Ofte byder du på en timeløn, selv om nogle job har en fast pris.
Timelønnen kan variere fra latterligt lave priser som f.eks. 2 $/time til gennemsnitlige 10 $/time og højere 20 $/time, så søg rundt omkring.


Virtuelle assistenter udfører alle slags opgaver. De kan lave research, planlægge aftaler, besvare opkald, skrive på sociale medier, oprette rapporter, foretage telefonopkald, udføre bogholderiopgaver og listen fortsætter.
Forskellige stillinger som virtuel assistent kræver forskellige færdigheder, og du bør derfor søge efter et stillingsopslag, der matcher dine færdigheder og det, du kan lide at lave.


Vi ved alle, hvordan man besvarer en telefon, men du har måske ikke lyst til at gøre det hele dagen, så søg ikke efter job som virtuel assistent, hvor telefonsvarning er en del af dine opgaver.


Du bør også sørge for at stille en masse spørgsmål på forhånd, så du virkelig forstår, hvad der forventes af dig.
Antallet af timer, du arbejder hver dag, afhænger af jobbet. Nogle kunder ønsker en virtuel assistent til et par timer om dagen, mens andre søger en fuldtidsansat, og der er naturligvis alt derimellem. Nogle kunder ønsker nogen som deres virtuelle assistent en gang om ugen, hvor andre har brug for nogen hver dag.


Virtuelle assistenter er den online version af en administrativ assistent, sekretær, receptionist osv.
Det er rigtige kontorjobs, som udføres i et virtuelt miljø. Det betyder, at du aldrig behøver at tage tøj på og tage på kontoret. Du må indrømme, at det har en vis tiltrækningskraft i sig selv.
Ikke alle virtuelle assistentjobs er lige gode, så du skal sikre dig, at du har alle detaljerne i orden. Undgå vage stillingsopslag, der ikke er klare over, hvad det er, de virkelig har brug for fra dig.
Få din kontrakt til at skitsere dine opgaver klart og tydeligt, så der ikke kan opstå tvister. Hvis du kan lide at arbejde i et kontormiljø, vil du elske at være en virtuel assistent.

6 interessante måder at tjene penge online på


Har du et ønske om at arbejde online? Så tjek disse 6 interessante måder, du kan bruge til at tjene penge online.

Opret og sælg e-bøger

Du kan skrive en e-bog om et hvilket som helst emne, du ønsker. Hvis du har ekspertise inden for et område, er det ofte et godt sted at starte. E-bøger sælges til mange forskellige prispunkter, der spænder fra $25 til $200 eller endda mere.
Tag dig tid til at lave en god e-bog. Lad være med at tænke for meget over det. Vælg emner, der kan give læserne viden som f.eks. hvordan man laver Mason Jar måltider.
Hvis du ikke er forfatter, og du ønsker at sælge en e-bog, kan du altid ansætte en freelanceforfatter til at skrive bogen for dig.

Domænesalg

Dybest set sælger du domæneregistreringer for de store domæneregistreringswebsteder. Sites som TuCows gør det nemt for dig at oprette din egen private label domæneregistrering. Du bliver betalt for det første salg og for fornyelser.

Betalte fokusgrupper

Fokusgrupper mødes online i virtuelle rum. Fokusgruppeundersøgelser afholdes generelt i større byer. Du vil være en del af en gruppe, der diskuterer og besvarer spørgsmål om produkter/tjenester.
Du tjener mellem 60 og 200 dollars for en time til en hel dags fokusgruppeundersøgelse.

Begynd en podcast

Dette svarer til video eller voice blogging. Sørg for at du taler om emner, der er interessante, så du kan tiltrække et publikum. Når du har et publikum af en god størrelse, der følger dig, kan du tjene penge på din podcast gennem annoncer. En god måde at tjene nogle penge på.

Installer software/apps

Hvis du er god til at installere software og apps, hvorfor så ikke tjene nogle penge på den måde ved at hjælpe andre med at installere deres software og apps. Du kan oprette det som en hjælpetjeneste og hjælpe dem trin for trin, eller du kan fjernstyre installationerne for dem.

Opret en blog

Blogging er meget populært og fortsætter med at vokse i popularitet. På under 60 minutter kan du oprette en blog. Der findes alle mulige gratis bloggingplatforme. Vælg en niche, som du kan lide at arbejde med, og begynd så at blogge.
Du kan tjene penge på din blog ved at sælge affiliates’ produkter, placere Ad sense-annoncer, sælge dine egne ting og sælge plads til reklamer. Det tager tid for dig at opbygge en følgerskare, så du skal være tålmodig i den første tid.

3 førsteklasses metoder til at tjene penge online for dig


Der findes alle mulige måder at tjene penge online på. Afhængigt af hvad dine interesser er eller dine styrker er, vil det afhænge af, hvor du tilslutter dig.
Vi vil se på 6 måder, hvorpå du kan tjene penge online. Selvfølgelig er der tonsvis af andre måder.

Vær en sygeplejerske på vagt

Hvis du er en registreret sygeplejerske, er der en række websteder, der leverer medicinsk information og telefonbaseret triage til deres canadiske og amerikanske kunder.
Kunder i den medicinske industri, som normalt er lægekontorer og oftere børnelægekontorer, udliciterer virksomheder som Fonemed til at besvare spørgsmål i de timer, hvor kontoret er lukket.
Hos Fonemed skal du være autoriseret i den provins eller stat, du befinder dig i, og du skal have mindst 3 års klinisk erfaring med voksne og børn.
Disse krav kan variere fra udbyder til udbyder, så gør dit hjemmearbejde. Du bliver betalt et timelønnet honorar plus et gebyr pr. opkald. Du er berettiget til fordele såsom betalt ferie og sundhedsforsikring. Hos Fonemed er den gennemsnitlige timeløn 27 USD/time.

Lad dit talent tjene dig penge

Der findes websteder som fiverr.com, hvor du kan tilbyde tjenester, der bruger dine evner. Planlæg f.eks. en rejse for 5 dollars, design visitkort for 1 dollar osv.
Du skal ikke være bange for at være kreativ. 28-årige Stefanie Strobel bor i Newport Beach, Californien, og som tilbyder at skrive folks beskeder i strandsandet, tage et billede og sende det pr. e-mail til dem.
Han kan lave omkring 10 beskeder på en time, afhængigt af hvor komplekse de er, og han tjener selv omkring 300 dollars om måneden.

Tilbud råd

Ved du tonsvis af viden om urtemedicin, bilreparationer, kæledyr osv. Uanset hvad du har en vis ekspertise inden for, kan du gøre det til en måde at tjene penge på.
Hos JustAnswer kan du blive betalt for din viden. Det er et websted med spørgsmål og svar mod betaling med et voksende felt af eksperter. Kunderne registrerer sig, stiller deres spørgsmål og angiver den pris, de er villige til at betale for et ekspertsvar.

Gennemsnittet ligger på mellem 10 og 40 dollars. Eksperten svarer inden for en time, og når kunden accepterer svaret, tjener du 25 % til 50 % af det, som kunderne betaler. Hvor meget du tjener, afhænger af, hvor mange spørgsmål du besvarer. Eksperter bliver undersøgt for at sikre, at de oplysninger, de giver, er korrekte.
Det er blot 3 måder at tjene penge online på, der er hundredvis af andre muligheder. Find det, der passer til dig, og gå efter det.

6 gode måder at tjene penge online på


Er du på udkig efter gode måder at tjene penge online på? Her er 6 gode måder at gøre netop det på.

Byg en tilpasset søgemaskine

Vidste du, at du kan bruge Google til at bygge din helt egen tilpassede søgemaskine? Byg en søgemaskine til en bestemt niche for at finde oplysninger om film, spil, musik osv.
Få det i gang ved at give præmier til de største søgere for at tilskynde folk til at prøve din søgemaskine. Tjen penge, når folk bruger din søgemaskine og klikker på annoncerne.

Test spil

Du kan blive en betalt spiltester. Dette er en god måde at tjene lidt ekstra penge på, og det kan være sjovt. Et ord af advarsel, der er mange svindelnumre inden for denne branche, så du bliver nødt til at være omhyggelig med at sikre dig, at du underskriver med nogen legit.

Sælg på Fiverr

Fiverr er en af de hurtigst voksende hjemmesider på mikrofreelancemarkedet, som har tiltrukket sig meget opmærksomhed.
Folk over hele verden lever af at opkræve kun 5 dollars for en række forskellige produkter og tjenester. Registrering er gratis. Opret en gig, hvor du tilbyder din tjenesteydelse, og begynd at tjene penge. Nogle af de mærkeligste ting vil tjene penge til dig.

Oversæt dokumenter

Der er stor efterspørgsel efter tosprogede tjenester. Hvis du har et andet sprog, kan du tjene penge.
Promover dig selv via freelancewebsteder eller ved hjælp af websteder med rubrikannoncer for at finde kunder, der har brug for oversættelsesarbejde.

Deltag i fora med indtægtsdeling

Hvis du kan lide at deltage i fora, skal du kigge efter “Ad Share”-programmer, hvor indtægterne fra annoncer, der vises på forummet, deles med medlemmerne.
Det er en god måde at tjene et par ekstra dollars på. Du tilmelder dig forummet, deltager i forummet og får udbetalt din andel af de genererede indtægter. Hvor meget vil afhænge af antallet af medlemmer på forummet.

Betalte forumindlæg

Opbygning af online fora er en god måde at generere indkomst på, men nye fora kæmper for at få nye medlemmer.
Når et forum ser travlt ud, er medlemmerne mere tilbøjelige til at tilmelde sig, og derfor ansætter nye fora ofte folk til at skrive indlæg og betaler dem for at gøre det. Det er i gennemsnit 25 cent pr. indlæg, men tænk på hvor mange indlæg du kan lave på bare en time. Så kan du se, hvordan du kan tjene penge.
Hvilken af disse metoder til at tjene penge tiltaler dig?