LAN-party: det skal du bruge!

Står du og skal holde LAN-party for dine venner, eller er du forælder og skal hjælpe med at planlægge et LAN-event for dit barn og dertilhørende venner, skal du læse med her. Her finder du nemlig en masse tips og must haves, der alle sammen er med til at gøre den hyggelig (og lange) nat til en sjov og uforglemmelig en af slagsen. Måske har du efterhånden holdt tusindvis af den slags events, eller måske er det allerførste gang, du har kastet dig ud i projektet ? det er ligemeget! For der er altid noget, man har glemt eller ikke vidste, man havde brug for, og det er derfor, det er godt med sådan en tjekliste, der sikrer, at man har det hele, så aftenen og natten bliver helt i top.

1, 2, 3, SPIL!
Før alle kan kaste sig over startknappen på computeren, er der lige nogle ting, der skal være i orden. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du sikrer dig, at der er plads til alle de spillende. De medbringer naturligvis selv deres computer og tilbehør, men har du borde og stole nok? Og hvad hvis en mus eller tastatur går i stykker midt i kampens hede, har du så et ekstra liggende? Alle skal kunne sidde godt og med god plads, så du er nødt til at sikre dig, at der er god plads i det rum, i skal være.

Det bliver en lang aften og nat, så masser af mad og ikke mindst snacks er en nødvendighed. Måske er der noget, som altid får, og som giver sig selv, at i også skal have denne gang, men ellers kan du også tænke i lidt forskellige stilarter, så der er noget for enhver smag. Måske behøver det hele ikke at være chips og cola, men måske også lidt lækkert frugt, så i kan holde hjernen skarp på de sene timer? Og hvad med noget reel aftensmad, så du sikrer dig, at i alle kan holde hele natten og ikke går kolde på grund af for lidt mad?

Et succesfyldt LAN-party skal også have en præmie til den, der klarer sig bedst. Spiller i Fortnite, kan du for eksempel stille en flot og unik Fortnite plakat på højkant! Så er du sikker på, at der for alvor bliver gået til den. En Fortnite plakat er specialdesignet og lavet ud fra den enkelte spillers navn. En Fortnite plakat er med andre ord det ultimative gadget for enhver gamer og dermed noget, som alle ville blive ellevilde med at vinde og have på væggen på deres gamerværelse.

Du er nu klar til at holde dit gamerevent for dine venner. Rigtig god fornøjelse!