6 pers.
Ingredienser
Sauce:
1½ kg. tomater, uden kerner og hakket
8 forårsløg, hakket
8 fed hvidløg, finthakket
2 røde snack pebre i tynde skiver
½ bdt. frisk koriander
½ bdt. frisk basilikum
salt
1 spsk. olivenolie
8 grønne peberfrugter, hakket
Topping:
3 gule peberfrugter, i tynde skiver
3 røde peberfrugter, i tynde skiver
1 tsk. røde chili flager
500 g champignon i skiver
500 g pasta
250 g revet mozzarella
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne til saucen og lad det koge sammen. Skru ned for varmen og lad det simre i 45-60 minutter.
Imens varmes olien op. Tilsæt løg, gul peber, rød peber, chiliflager og champignon. Sauter 7-10 minutter eller til grønsagerne er al dente. Hælg det friskkogte pasta på et fad. Hæld tomatsaucen over og derefter peberfrugt-/champignonblandingen. Top med revet mozzarella ost. Server med det samme.