Carpaccio af tun

6 pers.

Ingredienser

600 g helt frisk tunfilet købt hos fiskehandleren, som har været frosset 1 gang så evt. bakterier dræbes
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 rødløg i tynde skiver
1 tsk. kapers, afdryppet
olivenolie
Maldon salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Halver peberfrugterne og tag kerner ud. Læg dem på en bageplade med bagepapir, med skindsiden opad og grill dem til de bliver helt sorte. Læg dem i en skål, dæk med film og lad dem stå i 10-12 minutter. Pil skindet af og skær dem i tynde strimler.
Skær tunen i papirstyndeskiver med en meget skarp kniv, fordel i et tyndt lag på 6 tallerkner. Dryp med olivenolie og fordel peberfrugt, løg og kapers ovenpå. Krydr med Maldon salt og friskkværnet peber. Server straks med noget lækkert brød.

I samarbejde med boglbyg.dk