Giv brætspillet Sequence i gave til ham, hende eller dem

Hvis du søger en sjov gaveide til familien eller børnene, der skal kunne give jer allesammen sjov, er brætspil en klassisk gave til fødselsdag og jul. Du finder mange familie- og brætspil som Stratego, Afrikas Stjerne, Kalaha, Uno, Partners, Hint og det populære Sequence spil.

Sequence er et sjov og ret enkelt familiespil, der kan spilles fra ca. 7 år og op. Spillet har enkle regler og kan spilles i hold med 2 eller 3 mod hinanden, hvor 2 hold maksimalt kan have 12 spillere i alt.

Spillet Sequence?

Spillet er ganske enkel og indeholder regler, 1 spilleplade, 104 spillerkort og 6 hjælpekort, 45 røde jetoner, 45 blå jetoner og 45 grønne jetoner.

Spillepladen har aftegnet to sæt spillekort på pladen, hvor kortene vises i 10 x 10 mønster.

De to hold skiftes til at spille, hvor det tilsvarede dæk på spillepladen der matcher dit kort på hånden, skal have placeret en jeton i holdets farve, hvad end det er rød, grøn eller blå.

Strategien er at bygge selv samtidig med at spolerer det for modstanderen, helt ligesom i Risk, Skak, Stratego eller andet spil med strategi.

Når det ene hold har fået lavet en række eller kolonne med 5 sammenhængende jetoner, har man vundet.

Regler?

I spiller 2 hold mod hinanden af 2, 4, 6, 8, 10, eller 12 spiller. Alternativt 3 hold af 3, 6 eller 9 spillere.

Holdene inddeles i farverne rød, blå eller grå.

Det vindende hold skal lave to ubrudte rækker med 5 jetoner i holdets farve.

Hver spiller har et træk, hvor medspillere ikke må kommunikerer, vise hvad du planlægger eller vise hinandens strategier. De skal kæmpe sammen, uden helt at være sammen kan man sige.

Du spiller et kort fra hånden der matcher det samme kort på brættet.

Hvorfor Sequance familiespillet som gave?

Det at spille og dyste mod hinanden er sjovt. Og derfor er der opfundet mange spil til børn og voksne som Bezzerwizzer, Triominos, Matador, Carcassonne, Alias eller spil som billedlotteri, puslespil og lignede.

Og netop at det er sjovt og socialt er grunden til, hvorfor brætspil er en god gave til jul for både de små som voksne. Her vil Sequence også kunne være perfekt til skolebørn fra 1 klasse og op, hvor de kan spille med familie og venner.